Site preloader
Inspiratie

Aardetinten als basis

19 juni 2017

Aardetinten zijn de warmere en zachtere kleuren uit de natuur zoals zand, klei, gesteente en herfstbladeren. Ook kleuren als bruin, geel tinten, rood tinten en zachtgroen vallen onder aardetinten. De aardetinten bruin, beige en off white vormen de basis voor een gezellige, warme sfeer.
 

Rust en warmte

Bruin is de kleur van de aarde, aanwezig maar nog steeds neutraal, sfeervol en natuurlijk. Daarnaast is het een kleur die gemakkelijk te combineren is. Het kan gecombineerd worden met andere aardetinten of juist met glanzende materialen. Bruintinten zorgen voor rust en evenwicht in zowel ons hoofd als in ons huis. Niet gek dat deze tinten dus veelvuldig als basis van het interieur gebruikt worden.
 
Bekijk de voorbeelden hieronder om te zien hoe mooi een interieur met aardetinten kan zijn:
 

bron: 1. pinterest | 2. architizer.com |  3. haroldlenssenkeukens  | 4. pinterest  |  5. wolterinck.com  |  6. erickuster.com
 

Kleuradvies

Vind je het prachtige kleuren maar lastig om dit zelf uit te kiezen? Wij bieden verschillende kleuradviezen aan om onze lezers te helpen met de juiste combinatie van kleuren. Met dit kleuradvies kan je rustig naar de bouwmarkt gaan om de juiste kleurcodes (bijgevoegd) door te geven zodat jij direct aan de slag kan! Daarnaast worden er in deze adviezen nog 3 combinaties gegeven waardoor je genoeg keuze hebt!
 
Bekijk bijvoorbeeld deze 2 onderstaande kleuradviezen waar ook gebruik gemaakt is van aardetinten.
 

Meer kleuradviezen:


 
DISCLAIMER: We endeavour to always credit the correct original source of every image we use. If you think a credit may be incorrect, please contact us.

0

Leave a comment

Instagram has returned invalid data.