Site preloader
Inspiratie

Donkergroene muren

18 maart 2017

Nooit aan een donkergroene muur in je woonkamer gedacht? De kleur groen zorgt voor een gevoel van gezondheid en kalmte. Dit komt omdat wij de kleur groen associëren met de natuur. Met andere woorden een perfecte kleur voor de woonkamer dus!

Talloze combinaties

Groen is een makkelijke kleur om te combineren. Hout, beton, staal, of glanzende materialen zoals koper, messing en brons, het kan allemaal. Hierdoor is het mogelijk om een strak, retro, landelijk of modern interieur te creëren. Als je nog niet overtuigd bent, zullen onderstaande inspiratiefoto’s dat wellicht wel doen.

 

bron: 1. instagram   |  2. thenicestuffcollector  |  3. pinterest |  4. alvhem.com |  5. pinterest  |  6. unknown

Kleuradvies

Er zijn natuurlijk ontzettend veel groene kleuren verf op de markt van talloze merken. Kies een kleur die bij jou past en ook met de rest van je interieur matcht. Ga je net verhuizen of ben je toe aan een nieuw interieur of alleen een kleurtje op de muur? Wellicht zijn 1 van de 2 onderstaande kleuradviezen met groene tinten iets voor jou.
 

 

Meer kleuradviezen:

DISCLAIMER: We endeavour to always credit the correct original source of every image we use. If you think a credit may be incorrect, please contact us.

18

Leave a comment

Instagram has returned invalid data.