Site preloader
Kleurenpalet

Nature green

8 januari 2017

Natuurlijke aarde en groentinten waarbij rust centraal staat. Een groene kleur op de muur, is op dit moment een veel gekozen kleur in combinatie met rustige tinten. Het is een makkelijke kleur om te combineren en kan de ruimte veel sfeer geven.
 
De kleuren op de muren in huis zorgen voor de basis van het interieur. Het is dan ook erg belangrijk dat de juiste kleuren gekozen worden zodat het interieur hier vervolgens op aansluit qua kleurstelling. Kleuren uitkiezen die goed matchen is vaak een moeilijke opgave en daar helpt interiordrug je bij.
 

Neutraal

 

 
Indien je van een rustige basis houdt zal deze kleurcombinatie je zeker aanspreken. In deze combinatie zijn de natuurlijke aardetinten gebruikt om op deze wijze rust en ruimte te creëren. Daarnaast stralen deze kleuren niet alleen warmte maar ook gezelligheid uit. Hierdoor zal de ruimte sfeervol ogen en een welkom gevoel geven.

 

Accent

 

 
Ben je vooral op dit kleurenpalet gevallen door de prachtige diepe kleur groen, maar wil je toch op safe spelen? Kies dan voor deze verrassende kleurcombinatie waar gebruik gemaakt wordt van een accentmuur.
 

Gedurfd

 

 
Niet bang om diepe en donkere kleuren te gebruiken? Dan is dit wellicht de kleurcombinatie, dat exact bij jou past. Donkere kleuren kunnen prachtig staan in een huis waar veel lichtinval is.

 
Meer inspiratiefoto’s van interieurs met groene muren? Kijk dan hier.
 

Kleuradviezen

Om onze lezers te helpen bieden wij verschillende kleuradviezen aan. Met dit kleuradvies kan je rustig naar de bouwmarkt gaan om de juiste kleurcodes (bijgevoegd) door te geven zodat jij direct aan de slag kan! Daarnaast worden er in deze adviezen nog 3 combinaties van kleuren gegeven waardoor je genoeg keuze hebt.
 

Bestel het kleuradvies hier:

 

 

Meer kleuradviezen:

0

Leave a comment

Instagram has returned invalid data.