Site preloader
Inspiratie

Neutrale kleuren

9 augustus 2017

Neutrale kleuren kunnen zorgen voor een prachtige basis van bijna elke ruimte.  Deze kleuren zijn altijd een geschikte keuze voor zowel de woonkamer, keuken of slaapkamer. Dit komt omdat je neutrale kleuren kan zien als een investering op lange termijn. Waarom? Neutrale kleuren zijn tijdloos, waardoor je er eigenlijk nooit zat van word. Daarnaast kan je met accessoires, meubels en raambekleding een ruimte van een totaal andere sfeer en stijl voorzien. Je kan de muren dus mooi met rust laten!

 

Verschillende stijlen

Indien je dacht dat neutrale kleuren alleen voor een landelijke stijl worden gebruikt, bewijzen wij het tegendeel. Neutrale kleuren passen in een modern, Scandinavisch, industrieel of klassiek interieur. Hier kan je dan ook goed zien dat je met de juiste accessoires en meubels een totaal andere beleving kan creëren.
 

 bron: 1. residence.nl 2. hm.com

 

Kleurenpalet

Vind je het prachtige kleuren maar lastig om dit zelf uit te kiezen? Wij bieden verschillende kleuradviezen aan om onze lezers te helpen met de juiste combinatie van kleuren. Met dit kleuradvies kan je rustig naar de bouwmarkt gaan om de juiste kleurcodes (bijgevoegd) door te geven zodat jij direct aan de slag kan! Daarnaast worden er in deze adviezen nog 3 combinaties gegeven waardoor je genoeg keuze hebt!
 
Bekijk bijvoorbeeld deze 2 onderstaande kleuradviezen waar ook gebruik gemaakt is van neutrale kleuren.
 

Meer kleuradviezen:


 
DISCLAIMER: We endeavour to always credit the correct original source of every image we use. If you think a credit may be incorrect, please contact us.

11

Leave a comment

Instagram has returned invalid data.