Site preloader
Kleurenpalet

Old Pink

28 maart 2017

Een spannende combinatie van oudroze met grijs. Oudroze is tegenwoordig niet alleen de kleur die gekozen wordt voor een kinderkamer. Aangezien oudroze in combinatie met grijs een luxe uitstraling geeft, wordt deze combinatie ook gebruikt in andere ruimtes.
 
De kleuren op de muren in huis zorgen voor de basis van het interieur. Het is dan ook erg belangrijk dat de juiste kleuren gekozen worden zodat het interieur hier vervolgens op aansluit qua kleurstelling. Kleuren uitkiezen die goed matchen is vaak een moeilijke opgave en daar helpt interiordrug je bij.
 

Neutraal


Indien je van een rustige basis houdt zal deze kleurcombinatie je zeker aanspreken. In deze combinatie zijn de meest lichte tinten gebruikt om op deze wijze rust en ruimte te creëren. Daarnaast stralen deze kleuren niet alleen vrolijkheid maar ook gezelligheid uit.
 

Accent


Ben je vooral op dit kleurenpalet gevallen door de prachtige oudroze kleur, maar wil je toch op safe spelen? Kies dan voor dit verrassende kleuradvies waar gebruik gemaakt wordt van een accentmuur.
 

Gedurfd

 
Niet bang om diepe en donkere kleuren te gebruiken? Dan is dit wellicht de kleurcombinatie, dat exact bij jou past. Donkere kleuren kunnen prachtig staan in een huis waar veel lichtinval is.

 
Meer inspiratiefoto’s van oudroze met grijze ruimtes? Kijk dan hier.
 

Kleuradviezen

Om onze lezers te helpen bieden wij verschillende kleuradviezen aan. Met dit kleuradvies kan je rustig naar de bouwmarkt gaan om de juiste kleurcodes (bijgevoegd) door te geven zodat jij direct aan de slag kan! Daarnaast worden er in deze adviezen nog 3 combinaties van kleuren gegeven waardoor je genoeg keuze hebt.
 

Bestel het kleuradvies hier:

Meer kleuradviezen:

12

Leave a comment

Instagram has returned invalid data.