Site preloader
Inspiratie

Roze met grijs in huis

18 juli 2017

Roze muren voor alleen kleine meisjes? Nee hoor, deze roze kamers zijn prachtig om te zien en zelfs enorm chique. Op basis van deze kleurcombinatie hoef je het niet alleen bij de slaapkamer te houden maar is zelfs de keuken een prachtige ruimte om te voorzien van een likje roze.
 

Oudroze

De kleur roze is natuurlijk niet de eerste kleur waar je aan denkt voor op de muur. Maar de kleur roze is er in zoveel verschillende tinten. Felroze, lichtroze, zalmroze en ook oudroze. Deze laatste kleur is dan ook een prachtige kleur om te combineren met grijs. Donkergrijs of lichtgrijs, het maakt niet uit want beide combinaties zijn erg mooi.
 

Slaapkamer

 

bron: 1. pinterest   |  2. gravity home |  3. gravity home
 

 Keuken

 

bron: 1. apartmenttherapy.com  |  2. cotemaison.fr  |  3. kovac family
 

 Kleuradvies

Er zijn natuurlijk ontzettend veel roze en grijze kleuren verf op de markt van talloze merken. Kies een kleur die bij jou past en ook met de rest van je interieur matcht. Ga je net verhuizen of ben je toe aan een nieuw interieur of alleen een kleurtje op de muur? Wellicht is onderstaande kleuradvies wat voor jou.
 

Meer kleuradviezen:

 


DISCLAIMER: We endeavour to always credit the correct original source of every image we use. If you think a credit may be incorrect, please contact us.

15

Leave a comment

Instagram has returned invalid data.