Site preloader
Kleurenpalet

Rustic Green

8 augustus 2017

Vergrijsde groentinten geven een neutrale en natuurlijke basis aan het interieur. Op basis van deze kleurcombinatie kan je zowel een sfeervol modern als landelijk interieur creëren.
 
De kleuren op de muren in huis zorgen voor de basis van het interieur. Het is dan ook erg belangrijk dat de juiste kleuren gekozen worden zodat het interieur hier vervolgens op aansluit qua kleurstelling. Kleuren uitkiezen die goed matchen is vaak een moeilijke opgave en daar helpt interiordrug je bij.
 

Neutraal


 
Indien je van een rustige en evenwichtige basis houdt zal deze neutrale en lichte kleurcombinatie van vergrijsde groentinten met een warm witte kleur je zeker aanspreken. De warm witte kleur zorgt ervoor dat de kamer ruim blijft ogen, terwijl de groentinten de kamer een natuurlijke uitstraling geven. Deze tinten zijn daarnaast erg gemakkelijk te combineren.
 

Accent


 
Ben je vooral op dit kleurenpalet gevallen door de donkere kleur, maar wil je toch op safe spelen? Kies dan voor dit verrassende kleuradvies waar gebruik gemaakt wordt van een accentmuur.
 

Gedurfd

 
Ben je niet bang om diepe en donkere kleuren te gebruiken? Dan is dit wellicht de kleurcombinatie, dat exact bij je past. Donkere kleuren kunnen prachtig staan in een huis waar veel lichtinval is.

 

Meer inspiratiefoto’s van interieurs met grijstinten? Kijk dan hier.
 

Kleuradviezen

Om onze lezers te helpen bieden wij verschillende kleuradviezen aan. Met dit kleuradvies kan je rustig naar de bouwmarkt gaan om de juiste kleurcodes (bijgevoegd) door te geven zodat jij direct aan de slag kan! Daarnaast worden er in deze adviezen nog 3 combinaties van kleuren gegeven waardoor je genoeg keuze hebt.
 

Bestel het kleuradvies hier:

 

Meer kleuradviezen:

24

Comments

  1. Vivienne

    24 september 2017 at 19:54 Beantwoorden

    Wat een prachtige kleurcombinatie, deze ga ik sowieso aanschaffen voor het nieuwe huis!

Leave a comment

Instagram has returned invalid data.