Site preloader
DIY

Wand van kurk

9 juni 2017

Een memobord is leuk, maar een complete wand als memobord gebruiken is natuurlijk helemaal gaaf, vooral als dit het eind resultaat is! Ideaal voor kantoor, voor in de garage of juist als accentmuur in je slaapkamer, keuken of woonkamer. Wil je toch liever een kleinere oppervlakte? Ook dat is natuurlijk mogelijk. 

 

Je zou zeggen dat dit een hele ingewikkelde DIY zelf is, want hoe krijg je zo’n grote kurken wand op zijn plaats? Gelukkig is dit 1 van de makkelijkste DIY’s aangezien je tegenwoordig gewoon kurk behang kan kopen! Dit zit op rollen en kan je erg simpel op de wand bevestigen.

Benodigdheden

  • Rollen kurk behang
  • behanglijm
  • kwast
  • stanley mes

Werkwijze

Maak de wand stofvrij en smeer de wand goed in met behanglijm. Plak vervolgens het kurken behang op de muur en snijdt de randjes netjes af met een stanleymes. Plaats de banen netjes naast elkaar zodat het 1 geheel is. Laat het behang vervolgens een aantal dagen goed drogen en je kurken wand is al af!

 

 

DISCLAIMER: We endeavour to always credit the correct original source of every image we use. If you think a credit may be incorrect, please contact us.

 

 

 

0

Leave a comment

Instagram has returned invalid data.