Site preloader
Kleurenpalet

Wild Earth

20 januari 2017

Aardetinten zijn de warmere en zachtere kleuren uit de natuur zoals leem, zand, klei, gesteente en zelfs rodere tinten zoals herfstbladeren. Aardetinten zijn één van de meest gebruikte tinten als basis van het interieur. Deze aardetinten zullen voor rust en ruimte in huis zorgen. 
 
De kleuren op de muren in huis zorgen voor de basis van het interieur. Het is dan ook erg belangrijk dat de juiste kleuren gekozen worden zodat het interieur hier vervolgens op aansluit qua kleurstelling. Kleuren uitkiezen die goed matchen is vaak een moeilijke opgave en daar helpt interiordrug je bij.
 

Neutraal

 

Indien je van een rustige en evenwichtige basis houdt zal deze lichte kleurcombinatie van aardetinten je zeker aanspreken. De warm witte kleur zorgt  ervoor dat de kamer ruim blijft ogen, terwijl de beige en bruintinten de kamer direct warmte geven. Aardetinten zorgen voor een warme en gezellige sfeer.

 

Accent


 
Ben je vooral op dit kleurenpalet gevallen door de prachtige donkerbruine kleur, maar wil je toch op safe spelen? Kies dan voor dit verrassende kleuradvies waar gebruik gemaakt wordt van een accentmuur.
 

Gedurfd

 
Niet bang om diepe en donkere kleuren te gebruiken? Dan is dit wellicht de kleurcombinatie, dat exact bij jou past. Donkere kleuren kunnen prachtig staan in een huis waar veel lichtinval is.

 
Meer inspiratiefoto’s van interieurs met aardetinten? Kijk dan hier.
 

Kleuradviezen

Om onze lezers te helpen bieden wij verschillende kleuradviezen aan. Met dit kleuradvies kan je rustig naar de bouwmarkt gaan om de juiste kleurcodes (bijgevoegd) door te geven zodat jij direct aan de slag kan! Daarnaast worden er in deze adviezen nog 3 combinaties van kleuren gegeven waardoor je genoeg keuze hebt.
 

Bestel het kleuradvies hier:

 

 

Meer kleuradviezen:


 

7

Leave a comment

Instagram has returned invalid data.